wereldvredesvlamnijmegen

De WereldVredesVlam | World Peace Flame®

De WereldVredesVlam is een symbool van vrede, eenheid en vrijheid. We geloven in de vrijheid van iedereen om waar dan ook en op ieder moment bij te kunnen dragen aan vrede. De duizenden mensen die de WereldVredesVlam hebben aangestoken en brandend houden, zien de vlam als symbool hiervan.

Onze droom is eenvoudig en ambitieus: het ontsteken van een eeuwig brandende World Peace Flame in elke grote stad en besluitvormingscentrum in de wereld. Het is een droom die we vanaf 1999 koesteren toen onze eerste Vredesvlammen op alle 5 continenten werden aangestoken. Op 7 plaatsen. Klik hier voor meer hisorie

Iedere vlam is per vliegtuig naar het Verenigd Koninkrijk gebracht en in Wales samengebracht tot de World Peace Flame. Deze unieke gebeurtenis is mogelijk gemaakt door de steun en welwillendheid van velen, waaronder de militaire luchtmachten van verschillende landen en luchtvaartmaatschappijen die de vlammen naar Engeland hebben vervoerd.

De World Peace Flame brandt op dit moment in duizenden scholen, bedrijven, ziekenhuizen, kerken, tempels en bezinningscentra over de hele wereld. Het aantal World Peace Flames blijft groeien. De vlam wordt aan internationale leiders aangeboden en geïnstalleerd in monumenten en steden over de hele wereld.

De Vlam Brandt in  


Den Haag
Cadzand
Venlo
Nijmegen
Enschede
Rotterdam
Oosterbeek
Eindhoven
 

In het buitenland brandt de vlam in:

Bangor - Wales
Memphis-USA
Snowdia- Noord Wales
Byron Bay-Australië
Riemst - België

 

 

#development
36.6
639
30
100.28.227.63